Om oss

En lys idé og et stort behov for lagringsplass for båter i Midt-Norge førte til etableringen av Stadsbygd Båtsenter AS i 2006, med to ansatte og en lærling.

Stadsbygd Båtsenter

Det første bygget var en uisolert lagringshall med plass til 66 båter opptil 32 fot. Denne lagringshallen ble raskt fylt opp av båter fra hele regionen, og den store etterspørselen gjorde det nødvendig å leie en ekstern lagringshall.

I 2007 sto administrasjonsbygget ferdig, med butikk og to verkstedhaller. Den økende etterspørselen etter lagringsplass og verkstedtjenester førte til flere utbygginger. I 2015 ble et tilbygg til verkstedet og en ny vaskeplass ferdigstilt, og i 2018 åpnet vi en ny temperert lagringshall på 1150 m².

Nå har vi kapasitet til å lagre ca. 135 båter innendørs, i tillegg til utendørs lagring. Vår perfekte beliggenhet ved Trondheimsfjorden gjør oss lett tilgjengelige for båteiere, enten de kommer inn eller ut fjorden. Vi tilbyr transport til buss, ferge eller hurtigbåt ved levering eller henting av båter som har vært hos oss for lagring eller verkstedtjenester.

Vi har helårsdrift og har nå ni ansatte. I tillegg til butikk og administrasjon har vi fem erfarne mekanikere med bred kompetanse innen båt. Vi er forhandlere av ulike båt-, motor- og utstyrsmerker.

Våre ansatte

Vi gjør båtlivet enklere

Perfekt beliggenhet i Trondheimsfjorden gjør at vi er tilgjengelig for de fleste om man kommer inn eller ut fjorden. God forbindelse med offentlig transport, buss, ferge og hurtigbåt ved levering eller henting av båt som har vært til oss på lagring eller verksted.