Båtlagring

Profesjonell båtlagring av båter opp til 42 fot. Vi sørger for trygg vinterlagring av båten din til vårsolen titter frem. Vi tilbyr vinterlagring for båt både i tempererthall og kaldtlager. Vi tilbyr også utelagring av båter.

Sikker lagring av båt

Hva gjør du med båten din når høsten nærmer seg og båtsesongen er ferdig? Hvordan ønsker du at den skal se ut når neste sesong kommer? 

Båten er kanskje ikke det du ønsker å tenke mest på under vintersesongen, men det bør du. Ifølge If forsikring sin båtstatistikk fra 2015 var det like mange båtskader i vintermåneden januar som i sommermåneden juni. Med enkle grep kan du redusere risikoen for skader på båten din i vinterhalvåret.

Vi tilbyr lagring i både kaldtlager og temperertlager. Ved å lagre båten innendørs, minsker risikoen for skader i sesonger hvor du ikke bruker båten. Du slipper å tenke på snøskader, innbrudd og generell slitasje på båten i vinterhalvåret. Båten trenger også mindre vedlikehold og vask om våren, hvis den er lagret innendørs.

Lagring i temperert hall tærer mindre på båt og utstyr, på grunn av mindre temperatursvingninger. Vi har venteliste på plasser hos oss, men send oss gjerne en epost om du er interessert i lagring.

Be om pris på lagring av båt:

Vi gjør båtlivet enklere

Perfekt beliggenhet i Trondheimsfjorden gjør at vi er tilgjengelig for de fleste om man kommer inn eller ut fjorden. God forbindelse med offentlig transport, buss, ferge og hurtigbåt ved levering eller henting av båt som har vært til oss på lagring eller verksted.